NIVEA posilující micelární šampon 400ml 88662

Kód: 3659761
187 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Máte slabé vlasy nebo citlivou pokožku hlavy? Potřebujete extra jemnou, ale účinnou péči o Vaše vlasy i pokožku hlavy? Dopřejte jim jedinečnou micelární péči s výtažky z leknínu. Vaše vlasy ochrání: NIVEA Posilující micelární šampon.

Detailní informace

Detailní popis produktu

NIVEA posilující micelární šampon 400ml 88662

Nivea posilující micelární šampon je vhodný pro slabé vlasy nebo citlivou pokožku hlavy. Obsahuje výtažky z leknínu. Vlasy posiluje, zlepšuje jejich elasticitu a je šetrný i k pokožce hlavy. Jemné čistící částečky - micely - důkladně čistí, ale nenarušují povrch vlasu. Neobsahuje silikony.

Velikost balení je 400 ml.

Dávkování a způsob užití

Na mokré vlasy naneste malé množství šamponu a vytvořte hustou pěnu. Jemně šampon rozetřete na všechny vlasy a krouživými pohyby promasírujte pokožku hlavy. Čistou vodou pěnu důkladně smyjte z vlasů a poté vlasy šetrně osušte. Používejte Posilující micelární šampon pravidelně, abyste vlasům navrátili jejich zdraví a pružnost.

Složení

Produkt obsahuje Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Nymphaea Odorata Root Extract, Lanolin Alcohol (Eucerit), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl Glucoside, Panthenol, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šampony na suché a poškozené vlasy
Hmotnost: 5 kg
Typ přípravku: ostatní sortiment
SUKL kód:
ATC skupina:
Farmakoterapeutická skupina:
EAN: 9005800293189

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz